Contact
Praktijkadres:
Zevenhuizen
Telefoonnummer:
06-10993223
E-mail:
coaching@devlecht.nl

Ontevredenheid in een relatie is op zich niet iets waar je je hele grote zorgen om hoeft te maken. Als je er maar samen over kunt praten. Luisteren naar elkaar, elkaar willen en kunnen begrijpen, zo kun je samen de ontevredenheid ombuigen naar tevredenheid. Een relatie is een werkwoord. Soms hoef je er weinig voor te doen en soms is het hard werken. Het kan hard werken zijn als je beide een eigen leven leid, een druk gezin hebt, drukke baan, beide of één van jullie zit niet lekker in zijn/haar vel, communicatie die niet loopt, ziekte van één van jullie waardoor de relatie is veranderd. En nog 1001 redenen.

Als jullie beide bereid zijn om jullie relatie eens onder de loep te nemen, kun je kiezen voor hulp. Dan kan ik wat voor jullie betekenen. Ik noem het de 'Relatie APK'. Een Algemene Periodieke Keuring is voor heel dingen in het leven normaal. Je auto, de kast die een extra laagje olie krijgt, de bank beschermen tegen vlekken, je poetst jouw schoenen etc. Maar waarom zou je dat bij je relatie niet doen? Je brengt veel kostbare tijd samen door en dan is tevredenheid erg belangrijk.

Tijdens de Relatie APK wil ik jullie verhaal horen en jullie leren kennen. Beide kun je je verhaal doen, met alles wat je daarbij voelt. Je mag boos worden, huilen, op de tafel slaan, wanhopig zijn, het niet weten etc. Hoe eerlijker hoe beter.
Na het eerste gesprek kan ik jullie vertellen wat ik jullie aan kan bieden. Het zal een combinatie zijn van gesprekken met z'n drieën, opdrachten samen, opdrachten individueel, naar behoefte individueel gesprekken en als extra optie bied ik ook lichaamsgerichte les. Het zit hem vaak in simpele dingen dus de opdrachten zijn niet moeilijk, alleen wat tijd en inzet van jou/jullie. Het is altijd maatwerk, want geen stel is hetzelfde. Ik werk o.a. met de methode van de Innerlijke Familie.

Mijn doel als coach is om jullie weer in verbinding te krijgen met elkaar, zodat jullie met meer begrip, respect en liefde voor elkaar, een keus kunnen maken hoe jullie verder gaan in jullie relatie. De uitkomst is van te voren niet te voorspellen. Ga er zonder verwachting in. Ik bied jullie handvatten aan en het is aan jullie wat jullie er mee kunnen en willen doen.

Kosten Kennismaking;
85 euro

Kosten Traject:
Als jullie na de kennismaking besluiten om een traject in te gaan dan doe ik jullie een voorstel. Het ligt er aan waar jullie behoefte aan hebben en wat ik jullie kan bieden.

Post image