Contact
Praktijkadres:
Zevenhuizen
Telefoonnummer:
06-10993223
E-mail:
coaching@devlecht.nl
Michelle van Vliet - Westerveld

Wie ben ik

No nonsense... zo zou ik mijzelf als persoon en als coach omschrijven. Ik ben recht door zee met een flinke open mind. Hou van de diepte in gaan, ik ben erg nieuwsgierig en een 'tikje' eigenwijs. Door mijn nieuwsgierigheid ben ik geregeld op zoek naar nieuwe ervaringen. Van elke nieuwe ervaring kun je tenslotte een hele hoop leren en doe ik graag.

In 1986 geboren op de laatste dag van het jaar. En mocht zelf moeder worden in 2010 en 2012 van 2 mooie meiden. Samen met deze toffe meiden en onze lieve hond Koosje woon ik in Zevenhuizen ZH. Ik ben 5 jaar werkzaam geweest als doktersassistente en val nu hier en daar nog in bij huisartspraktijken.

Vanaf de geboorte van mijn oudste dochter is er een nieuwe wereld open gegaan, want ik werd me erg bewust van mijzelf. Wie ben ik eigenlijk? Wat laat ik straks aan mijn kinderen zien? Dat wist ik niet zo goed. Dus met mijn nieuwsgierigheid onder de arm de zoektocht begonnen. Hoogsensitiviteit is het eerste wat de aandacht kreeg. Wat een openbaring en een hoop duidelijkheid over wie ik ben heb ik daaruit kunnen halen. Dus de opleiding voor HSP coaching gaan volgen om nog meer te weten te komen. Al gauw volgden er meer opleidingen, workshops en cursussen. Degene die de grootste invloed heeft gehad is de Innerlijke Familie van Arienne Kleijne. Een prachtige methode om jezelf en anderen beter te begrijpen. Hier lees je er meer over.

Mijn liefde voor coaching is na alle verzamelde kennis zo enorm gegroeid dat 'De Vlecht' is opgezet. Want ieder mens verdient het om zichzelf beter te leren begrijpen. Zo kun je stabieler door het leven gaan en keuzes maken die echt bij jou passen. Je komt steviger in je eigen schoenen te staan.
Naast de verzameling van kennis via opleidingen etc. heb ik via levenservaring een hoop kennis opgedaan. O.a. over scheiding, seksueel misbruik, moeizame familierelaties, bi-seksualiteit, chronische ziekten, kanker en hoogsensitieve kinderen.

Werkwijze
Samen met jou/jullie beginnen we met een kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we wat de behoefte is en of ik daarbij een helpende hand kan bieden. Na dit gesprek beslissen we samen of we door gaan met de sessies. Voor sommigen zijn 2 of 3 sessies genoeg, de ander heeft er 6 nodig of komt bijvoorbeeld 1x per maand voor “onderhoud”. Alles is mogelijk en zeer persoonlijk. Tijdens de sessies gaan we in gesprek. Soms zal ik daarbij jouw innerlijke familie erbij halen in de vorm van Playmobil poppetjes. Ook kan het zijn dat ik opdrachten voor thuis meegeef. Dit alles om jou zoveel mogelijk inzichten en kennis te geven en te laten ervaren. Je kan bij mij terecht met specifieke vragen, maar ook als je deze niet hebt ben je van harte welkom.
Soms is een hulpvraag gewoon niet helemaal duidelijk en komt dit gedurende de sessies naar boven.

Uiteraard als je vragen hebt over de sessies, de mogelijkheden of misschien een vraag die je zelf misschien heel stom vindt etc. neem dan contact op. Vragen zijn er immers om gesteld te worden.

Lieve groet jouw coach Michelle

Opleidingen

Coaching bij hoogsensitiviteit (Civas)
Innerlijke Kind Therapie (Civas)
Innerlijke Familie basis + specialisatie opleiding
Warrior Innerlijke Familie
Intuïtief coaching (Carma Coaching)


Verder diverse workshops en lezingen die ik heb gevolgd m.b.t. ontwikkeling voor vrouwen, coaching en bewustwording.