Contact
Praktijkadres:
Zevenhuizen
Telefoonnummer:
06-10993223
E-mail:
coaching@devlecht.nl

Kom ga mee, goede schoenen aan, flesje drinken mee en gaan.

Wandelen is goed voor je lijf en heel erg goed voor de geest. Daarom vind ik het een goede combi, een coaching gesprek en wandelen.

Tijdens het wandelen kom je tot rust. Door die rust worden andere delen van je hersenen actief. Deze delen die vooraan in je hersenen zitten zorgen voor creativiteit, remmen negatieve gedachten af en zorgen dat je heel efficiƫnt bent.

Je krijgt dus een ander gesprek dan als je aan tafel zit. Negativiteit krijgt minder kans om de boventoon te voeren. Je kunt beter vertellen wat je kwijt wilt of waar je hulp bij zou willen hebben. Je hebt de natuur om je heen, frisse lucht die jou letterlijk meer lucht kan geven. Het gesprek is letterlijk actiever. Je lijf beweegt en je geest beweegt op een positieve manier.

Emoties kunnen loskomen. Boosheid kan eruit gewandeld worden door stevig door te stappen en blijft dus niet in je lijf vastzitten. Tranen mogen over je wangen rollen en je mag schreeuwen aan de Rottemeren om alles er eens uit te gooien. Ook kan ik je door oefeningen te doen je laten voelen, je confronteren en uitdagen. Maar een stukje wandelen en buiten op een bankje met mooi uitzicht je verhaal eens vertellen is ook zeker mogelijk. Buiten zijn er zoveel mogelijkheden om jou te coachen.

Tijdens het lopen zijn wij samen in gesprek. Je kan je verhaal eens vertellen, vragen stellen of samen brainstormen over waar je tegen aan loopt of je dwars zit. Ik zal je vragen stellen, je uitdagen en mijn kennis met je delen. Zo hoop ik jouw handvatten mee te kunnen geven zodat jij steviger in jouw eigen schoenen komt te staan. En zo meer kan zijn wie je wilt zijn en zo gelukkiger door het leven te wandelen.

Ik nodig je graag uit voor een wandeling en een goed gesprek.

PS. Bij harde regen kunnen we elkaar moeilijk verstaan dus dan is buitencoaching niet mogelijk. Ook bij onweer en harde wind blijf ik voor de veiligheid liever binnen.

Post image