Contact
Praktijkadres:
Zevenhuizen
Telefoonnummer:
06-10993223
E-mail:
coaching@devlecht.nl

Een bijzondere en heftige ontmoeting is de ontmoeting met je tweelingziel.
Soms kom je elkaar tegen als donderslag bij heldere hemel. Soms kon je al voelen dat het moment er zou komen. Vanaf jullie ontstaan sta je met elkaar in verbinding. Dat gaat soms vele levens terug.
Er zijn verschillende theorieen over tweelingzielen en ik knal er met mijn visie weer 1 bij. Een tweelingziel ontmoeting is wat mij betreft altijd wel ergens goed voor. Je ontmoet elkaar niet voor niks. Vele denken dat het gelijk een liefdesrelatie moet worden. Vooral het "moeten" is wat ik vaak hoor. Dit hoeft totaal niet. Volgens vele theorie├źn is het moment dat je elkaar weer ziet en herkent het begin van jullie samensmelting. Echter is dit in vele gevallen niet mogelijk. Bijvoorbeeld, beide een leven waar geen plaats is voor een heftige verbinding. Het is soms te confronterend.

Het is geen rozengeur en maneschijn. Het is vooral veel "in your face". Jouw tweelingziel versterkt jouw dromen en wensen over het leven. Maar wat kan je daar mee als jouw leven alles behalve jouw dromen en wensen is? Een tweelingziel kan jouw schaduwkanten duidelijker maken.
In mijn geval dat ik een strenge dame was, vooral voor mijzelf. Erg confronterend om dat te voelen en te merken dat daar meer achter zit en dat ik hiermee aan de slag moest.
Soms woont je tweelingziel ver weg en kun je niet samen zijn, als je dat beide wel wilt.
Mijn tweelingziel en ik noemen onze verbinding een lijntje. Er loopt altijd een lijntje van hem naar mij, waar we ook zijn op deze wereld. We kunnen elkaar goed voelen. Soms prettig, soms niet.

De rede dat ik hier coaching bij geef is dat wij, mijn tweelingziel en ik, een goede relatie hebben. Vanaf dag 1 is er een klik en hebben we afspraken gemaakt over ons lijntje. Dit wil ik andere tweelingzielen ook leren. Of je elkaar nu ziet of niet, je kunt zelf enorm veel doen om rust te krijgen in jullie proces. Want jullie proces is eigenlijk jouw proces. Hoe beter jij in je vel zit en op eigen krachtige benen staat, hoe makkelijker jullie verbinding kan zijn. Ook als jij of jullie besluiten elkaar niet te zien, kun je zelf heel veel doen om rust te krijgen en te leren omgaan met jullie lijntje.
Zie het als een proces om de beste versie van jezelf te worden. En door jullie verbinding mag je daar mee aan de slag. Wie weet vind je een manier om elkaar te zien. Als collega's, vrienden of toch als geliefden. Of voorlopig helemaal niet meer, ook dan mag jij door de verbinding werken aan jezelf.

Wil je meer weten over tweelingzielverbindingen of zoek je een luisterend oor van iemand die dit herkent of heb je handvatten en hulp nodig? Neem dan contact met mij op.

Post image