Contact
Praktijkadres:
Zevenhuizen
Telefoonnummer:
06-10993223
E-mail:
coaching@devlecht.nl

Is hulp zoeken niet stoer genoeg? Zet dat gerust opzij. Er is niets stoerder dan eens te laten zien of zelf te voelen dat je het even niet alleen kunt.

Mijn coaching is geschikt voor iedereen die open staat voor verandering, wil leren en naar zichzelf wil kijken. En daar heb je best "ballen" voor nodig om dat te doen. In de eerste sessie maken we kennis met elkaar en wil ik graag weten waarom je bij mij op de bank zit.

Soms is de hulpvraag duidelijk. Relatieproblemen, problemen binnen familie, het niet meer zien zitten, werk en privé uit balans, niet durven zijn wie je bent, je verhaal eens kwijt willen, seksueel misbruik, scheiding, problemen in je jeugd gehad en ga zo nog maar even door. Maar ook vaak genoeg is de hulpvraag helemaal niet duidelijk, weet je het gewoon even niet meer. Geen probleem, alsnog kunnen we in gesprek. Vaak komt er gedurende de sessie wel duidelijkheid omhoog waarom je hier zit.

Dus ben jij een man die eens het gesprek aan wil gaan met jouw innerlijke familie en met mij als jouw coach. Neem dan gerust contact op.

Post image