Contact
Praktijkadres:
Zevenhuizen
Telefoonnummer:
06-10993223
E-mail:
coaching@devlecht.nl

Iedereen heeft een innerlijke familie. Een man, een vrouw, een jongen en een meisje. Zij hebben allemaal hun eigen kwaliteiten, behoeften, waarden en drijfveren.

Man: daadkrachtig, koersvast, resultaatgericht, analytisch en besluitvaardig
Vrouw: realistisch, wijs, verzorgend, praktisch en accepterend
Jongen: eigen, origineel, speels, avontuurlijk, vindingrijk en enthousiast
Meisje: verbinding zoekend, kwetsbaar, vol vertrouwen, open en gevoelig

Tijdens een coachingssessie gaan we eerst opzoek naar jouw hulpvraag.
Waar wil jij graag hulp bij? Waar zit je mee?
Als deze vraag duidelijk is vraag ik je om de situatie of je gevoel uit te beelden met Playmobile poppetjes. Zij staan symbool voor jouw innerlijke familie.
Door middel van vragen die ik jou stel over jouw hulpvraag, ga jij met je poppetjes aan de slag. Omdat je een gevoel of situatie visueel maakt kun je er makkelijker op een afstand naar kijken en er letterlijk mee spelen of schuiven.

Door jouw innerlijke familie te leren kennen, kom je steviger in jouw eigen schoenen te staan. En door te gaan werken met je innerlijke familie, word je bewuster van je eigen reactie op anderen, kun je makkelijker uit je woorden komen, conflicten sneller oplossen en zul je makkelijker je doelen behalen. Het is een hele simpele en speelse methode om te leren en mee te werken. En zeker aan te raden bij o.a. hoogsensitiviteit, scheiding, traumaverwerking en faalangst.

Wil jij kennismaken met je innerlijke familie? Maak een afspraak.

Post image