Contact
Praktijkadres:
Zevenhuizen
Telefoonnummer:
06-10993223
E-mail:
coaching@devlecht.nl

Beide is echt voor iedereen en daarom is het een top combinatie.

Belangrijk bij mijn coaching is dat als je er voor kiest om te komen, dat je er ook bent. Dat je weet dat je mag zijn wie je bent met alles wat bij je hoort.

Laat ik beginnen met de reden dat ik dit aanbied. Lekker cliché maar ik heb er zelf heel veel aan gehad. Zelf heb ik kort gebokst. Het was kort maar heel erg krachtig. Hier mij verhaal: Boos, héél erg boos was ik toen ik besloot om dat eruit te rammen. Boos op heel veel op dat moment. Gemis van mijn vader die was overleden, mijn relatie die niet lekker liep, zoekende naar wie ik was, na 18 jaar weer contact met mijn biologische vader en nog 1001 dingen die mij boos en verdrietig maakte. Al dat verdriet en boosheid had ik opgespaard tot mijn lijf zei “ik ga stoppen als jij dat zelf niet doet”. Mijn lijf wilde niet meer. Vaak moe, hoofdpijn, pijnlijke spieren en slecht slapen.
Praten over wat mij dwars zat deed ik toen ook met een coach. Maar alles had ik ook opgeslagen in mijn lijf. Om dat los te maken en vervolgens los te laten moest ik met mijn lijf aan de slag.

Via via kwam ik bij No Limits terecht. De boksschool voor echt iedereen. Dik, dun, bankdirecteur, huisvrouw, arm, rijk, blind, man, vrouw, rolstoel, oud, jong… het maakt niet uit, je bent een mens net als ieder ander. En zo word je ook behandeld. Geen modeshow van mooie pakjes, kom gewoon in wat lekker zit. Daar ging ik met mijn tas en boosheid. Doodeng, want ik wist niet wie ik was, schaamde mij voor mijn vollere maat, mijn rode kop als ik sport en wat als ik het in een keer niet heel goed kan, en, en, en, en…. Mijn denken maakte overuren.
Denken en boksen gaan niet samen! Als je denkt, doe je niet. Ga je denken en let je niet op krijg je een klap voor je smoel. Dus moet je doen, dan denk je niet. Een hele grote uitdaging!
Na een aantal lessen lukte het steeds beter. Het denken werd minder en ik kreeg de slag te pakken. Een enorme les heb ik geleerd. Vooral dat heel veel denken over dingen, je niet zo ver brengt. Je denken maakt je soms van alles wijs wat helemaal niet blijkt te kloppen.

Door mijn vele denken bleef ik in sommige situaties in een slachtofferrol hangen. Wat als… en ja maar dan… Leren omgaan met gemis, verdriet, boosheid, teleurstellingen, etc. zorgt dat je geen slachtoffer wordt van je denken. Leer te voelen, leer dat je mag voelen wat je voelt, zonder daarover na te denken.

Genoeg over mijn stuk.
Volgens mij is nu ook wel duidelijk waarom ik boksen top vind.,. en dat je er heel veel lichamelijk maar ook geestelijk aan kan hebben. Antoine is van het boksen. Ik ben van het Coachen. Eerst kom je voor een intake van ongeveer 60 minuten bij mij. Daarin gaan wij kijken of je een duidelijke hulpvraag hebt, of gewoon vol zit met van alles. Hierbij gebruik ik de methode van de innerlijke familie. Met die hulpvraag gaan we aan de slag en kijken we hoe we die kunnen inzetten tijdens de boksles.

De boksles is bij No Limits in Nieuwerkerk aan den IJssel. Daar krijg je een uur privétraining van Antoine waar ik ook bij aanwezig zal zijn. Vooraf bespreek ik kort met Antoine wat jouw hulpvraag is of waar je hoofd mee vol zit. Hier zal de les op aangepast worden.

Als je kiest voor de sessies bij Antoine en mij ga je akkoord dat wij informatie over jou uitwisselen. Hiervoor vraag ik je tijdens de intake ook om een verklaring te ondertekenen, zodat je weet dat er goed omgegaan wordt met jouw gegevens en jouw verhaal.

Post image